PC Fu'a fou fu'a feavea'i

Highper wows Motospring fa'aaliga ma fa'ata'ita'iga ATV mata'ina

Highper wows Motospring fa'aaliga ma fa'ata'ita'iga ATV mata'ina

Mai le aso 31 o Mati e oo i le aso 2 o Aperila i le tausaga nei, i le Motospring Motor Show na faia i Moscow, Rusia, na faʻaalia ai e le Highper's all-terrain vehicles Sirius 125cc ma Sirius Electric lo latou matagofie.

O le Sirius 125cc na matua lavea i le faʻaaliga ma lona mamanu matagofie ma foliga mataʻina.O lo'o fa'apipi'iina i se afi malosi 125cc, e mafai ai ona fa'atino lelei i so'o se fanua.O le ATV e iai foʻi se faʻavaa malosi, se faiga faʻamalolo tumau, ma taofi maualuga mo le saogalemu ma le mautu.

O le isi mea mata'ina o le Highper fa'aaliga o le Sirius Electric, o se ta'avale fa'alelei fa'alesiosiomaga uma e fa'aola e le eletise.O lo'o i ai se afi fa'ato'a lemu ma se 'ese'esega ma e mafai ona o'o i le itula e tasi i le tau e tasi ma le saoasaoa maualuga e ova i le 40km/h.O le Sirius Electric ua mamanuina foi e maua ai se taʻavale lamolemole ma faʻalelei faʻafetai i lona faʻaogaina o le faʻamalologa ma le ergonomic design.

Sa matua fiafia tagata asiasi i uiga fa'aonaponei a le Sirius Electric, fa'atumauina, lea e fa'amamafaina ai ona agava'a mata'ina i fafo.

Ua toe fa'aalia e Highper lona tomai i le fauina o ATV ta'aloga ma fa'atino e fetaui ma mana'oga o tagata ta'avale eseese.O le Sirius 125cc ma le Sirius Electric ua maua le tele o le gauai mai tagata fiafia ATV o loʻo talisapaia le faʻatinoina ma le mamanu o nei taʻavale.

I le faaiuga, o le faʻataʻitaʻiga a le Highper's ATV o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga Motospring i Moscow, Rusia, o se faʻamaoniga o le tautinoga a le faʻailoga i mea fou, faʻaauau,ma le tu'uina atu o ta'avale e sili atu i fa'amoemoega o tagata fa'atau.Na manuia atoatoa le faʻamoemoe, ma o taʻavale uma a le ituaiga o se tasi o mea taua o le faʻaaliga.


Taimi meli: Tes-21-2023