PC Fu'a fou fu'a feavea'i

Le filifiliga a le tagata femalaga'i mama i le taulaga - Highper X5

Le filifiliga a le tagata femalaga'i mama i le taulaga - Highper X5

Mai le fa'ai'uga o le 2021, na fa'ata'atia ma fa'apena e Highper le X5, ma ina ua mae'a fa'aauau le fa'alogo, na fanau mai ai le Highper X5 i le fa'aaliga, ma le manuia le amataina o le gaosiga tele ia Iuni 2022.

O se scooter eletise maualuga-fa'atinoga, masaga fa'aola, fa'agata fa'agata fa'ato'a fa'ao'o mai le fa'atinoga o auala i le si'osi'omaga o le taulaga.

O le "F&R PU shock absorber" e pei o se tamaititi pa'u fouvale.Pe a ui atu i luga o auala gaoa, o le scooter e maua i lalo malosi e mimilo ai le paʻu i lalo, lea e teteʻe ai ma toe foʻi vave i lona foliga muamua, ma tuʻuina atu i le scooter se malosi agai i luga.

O le scooter e mafai ona o'o atu i le saoasaoa e o'o atu i le 45 km/h ma o lo'o i ai le maualuga maualuga o le 50-60 km i luga o le totogi e tasi.

O le X5 e sili atu i luga o isi sikola eletise uma i lona tau ma e matua taua tele mo tupe.

E ese le manaia - ma ona laina vaivai o le tino, na o le sioa i le X5 o le a vave ai ona tata lou fatu.O le va'aiga ua na'o se fa'afoliga, na mua'i fa'atulagaina mo ta'avale i fafo.O lenei tino e atamai tele ma manuia ma e tele le malosi i lalo ifo o lona foliga agamalu ma le matagofie.Ua tuʻuina atu e le au mamanu se foliga taʻaloga ae faʻatagaina foi e faʻafefiloi lelei i totonu o le taulaga.

O Highper o se tagata poto i sikola eletise.O oloa muamua na matou faia e na'o le 250W o le afi afi, ae o aso nei e mafai ona e mauaina le lautele lautele o sikola eletise i Highper.Mai faʻataʻitaʻiga mo tamaiti laiti i scooters eletise tetele ma saoasaoa maualuga, tatou te maua uma.

E iai foʻi ni eseesega i faʻamatalaga, e pei o le tele o maa eseese, ituaiga maa eseese (lithium, taʻitaʻi), afi eseese (brushless, brushed, hub motors), mea faʻavaa eseese (umea, alumini), ma isi. Faʻamatalaga atili i nei faʻamatalaga e mafai ona maua i fa'amatalaga o oloa ta'itasi.

Afai e te manaʻomia se fautuaga i lau filifiliga, faamolemole aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi i matou.

Vitio



Taimi meli: Mati-08-2022