PC Fu'a fou fu'a feavea'i

Fa'asa'oloto lau temoni saosaoa i totonu ma se kaseti kesi matua

Fa'asa'oloto lau temoni saosaoa i totonu ma se kaseti kesi matua

Ua e sauni e tofo i le fiafia o tuuga saoasaoa i luga o mea matutu ma e oʻo lava i vai faʻalavelave?Kata kesi mo tagata matutuaua na o le auala e alu ai! O nei masini fa'aonaponei fa'aonaponei ua mamanuina ina ia fa'afiafia i le va'aiga ma o latou foliga tulaga ese, fa'alelei. Ae e sili atu nai lo na o foliga - o nei kata e fausia mo le faʻatinoga ma le fiafia.

O se tasi o vaega autu o le kart gas tagata matutua o lona mamanu mama, lea e mafai ai mo le taulimaina lelei ma le faʻaogaina. O lona uiga o le ae maua le tele o avanoa mo le ulu malosi i luga o le eleele matutu, e te maua ai le avanoa e tuleia ai tapulaa o le saoasaoa ma le agility. Pe o oe o se tagata tamo'e poto pe fou i le lalolagi o karting, o nei masini e maua ai se aafiaga fiafia mo tagata uma.

I le faaopoopo atu i lona taulimaina mataʻina, o le lapoʻa o le kaseti kesi matutua e faʻapitoa foi mo le suʻeina o ou tomai i luga o le auala. Faatasi ai ma le kilia o le eleele o le 26 cm ma le uili radius o le 10, e mafai ona e uia ala eseese ma le faigofie ma le saolotoga. Mai le pine lauulu e liliu i luga o le saʻo, o nei karts ua mamanuina e tuʻuina atu ai se taʻavale e pamu ai le adrenaline o le a tuʻu ai lou manaʻo mo nisi mea.

Ae e le gata ai iina le fiafia. O se laina vai e 30cm e tatala ai se pa e le susu, e mafai ai ona e ave au tafaoga tuuga i se tulaga fou. Va'ai faalemafaufau pe o le a se lagona o le tuuga i luga o le vai, tuleia le tapulaa o mea na e manatu e mafai ona ausia e se kata. Faatasi ai ma le kaseti kesi matutua, o avanoa mo aafiaga fiafia e le gata.

Pe o e su'e se mea fou fiafia po'o se gaioiga e pamu ai le adrenaline e fa'amalieina ai lou mana'oga mo le saoasaoa,kata kasa matutuao le filifiliga atoatoa. O nei masini e ofoina atu se tuʻufaʻatasiga tulaga ese o sitaili, faʻatinoga ma feʻaveaʻi, ma avea ai i latou ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se tasi e manaʻo i le fiafia ma le fiafia.

O le a le mea o lo'o e fa'atali? Ua oʻo i le taimi e faʻaalia ai lau temoni saoasaoa i totonu ma iloa le fiafia o tagata matutua petrol carting. Sauni e lagona le matagi i lou lauulu, adrenaline rush, ma le faamalieina o le tuleia o tapulaa o le saoasaoa ma le faatinoga. Gas kart mo tagata matutua, o le tu'uga tu'uga tu'uga o lo'o fa'atali mo oe.


Taimi meli: Iuni-06-2024